Forumregels

Onderstaande regels zijn samengesteld door de forumbeheerders van volvo40forum.nl, de regels gelden voor iedereen die gebruik maakt van dit forum. Onderstaande regels zijn samengesteld om het forum leuk te houden voor alle leden en bezoekers.

 1. AGR

  1. Dit zijn de Algemene Gedragsregels, oftewel AGR.
   Deze regels zijn door alle mods tezamen opgesteld, en staan niet open voor discussie.


   * Netjes voorstellen in het subforum "Wie is Wie" is VERPLICHT.
   * Voor je een nieuw topic aanmaakt, kijk eerst op het forum of er al een topic voor is, gebruik eventueel de zoekfunctie.
   * Voor het uploaden van foto's gebruik je bij voorkeur Imgur of Postimage
   * Foto's dienen verkleind te worden tot een resolutie van maximaal 800x600, dit om laadtijd te verkorten. Voor het uploaden en instellen van max resolutie is de volgende how-to beschikbaar:Foto's uploaden naar forum..
   * Het forum is een familieveilig forum. Dat wil zeggen dat een uitdagend fotootje soms kan, maar bloot absoluut niet. Waar de grens precies ligt wordt door mods beoordeeld.
   * Wanneer er iets in een post staat wat je aanstootgevend vind, of als jouw kenteken bekend gemaakt wordt en je wilt dit niet, gebruik dan de meld knop, en geef een uitleg in het daar voor bestemde veld.
   * Reclame advertenties die niet in de juiste rubriek geplaatst zijn of links naar piramide spelen of andere promotie materiaal met als doel om hier eenzijdig profijt uit te kunnen halen zijn niet toegestaan en zullen zonder aankondiging worden VERWIJDERD.
   * Het openlijk kopiƫren van software is illegaal, alsmede het aanbod om deze gekopieerde software te versturen, wordt niet op prijs gesteld en zal zonder notificatie worden VERWIJDERD.
   * Voor het verkopen van spullen gelden speciale Verkoopregels.
   * Iedereen dient iedereen met respect te behandelen als gelijken, persoonlijke onenigheid wordt altijd via PM gedaan, en kan eventueel gemeld worden bij mods/admins.
   * Schelden, en opzettelijk irriteren resulteert in een waarschuwing.
   * Wij hanteren het three-strikes-and-your-out principe. Derde waarschuwing levert een permanente ban op, eerdere waarschuwingen kunnen eventueel een tijdelijke ban opleveren.
   * Wij stellen het zeer op prijs, en verwachten het zelfs, dat de leden de AGR kennen en nastreven. Mochten leden dit niet doen, dan zullen moderators daar actie op ondernemen. Wij vragen de leden om zelf niet andere leden op het niet naleven van de AGR aan te spreken. Mocht je iets zien dat volgens jou niet mag/kan volgens de AGR, stuur dan een pm naar een moderator of gebruik de meld knop.
   * Mods proberen bij berichtverwijdering dit aan te geven, maar zullen soms zonder notificatie berichten verwijderen, bijv. bij reposts of het opschonen van off-topic praat.
   * Admins kunnen, waar zij dit nodig achten, beslissingen nemen die eventueel niet stroken met de AGR.
   * Mods en admins hebben uiteindelijk altijd het laatste woord bij onenigheid. (tenzij er een persoonlijk conflict is met een moderator/admin, dan worden deze als leden behandeld en zullen andere mods/admins hier over beoordelen)
   * Bij onenigheid met moderators/admins of tussen leden onderling, wordt dit via PM afgehandeld en niet openlijk op het forum. Wanneer leden en/of mods/admins er onderling niet uitkomen, zullen de mods/admins (wanneer er een mod/admin bij het conflict betrokken is, zie regel 1 hierboven) wordt dit bij de mods/admins gemeld, en zullen zij hier over gaan beoordelen en eventueel bemiddelen; en indien nodig daarbij de gevolgen uitvoeren.
   #
 2. Verkoopregels

  1. Desondanks het forum in een nieuw jasje steekt zijn de oude regels nog steeds van toepassing.

   De verkoopregels:

   - Richtprijs
   - Beschrijving
   - Minstens 30 berichten buiten het advertentie-forum (nuttige posts)
   - Zichtbare Foto's
   - Heb je meer dan 4 topics die langer dan een week geopend zijn, dien je deze samen te voegen/groeperen in bv;
   verlichting, interieur, exterieur, verzorging, tuning, velgen, ...

   - Stel je voor in wie is wie


   Deze fora worden automatisch opgeruimd.
   Onderwerpen waarin 90 dagen niet in is gepost zullen worden verwijderd.

   Als het product wat je aanbied verkocht, of om een of andere reden niet meer beschikbaar is, meld dit dan door middel van de Report knop op je 1e (EERSTE) post.
   En bij "Reden" te kiezen voor "Andere >> Het past niet binnen een categorie, gebruik omschrijvingsveld."
   Vul dan in het omschrijvingsveld in of het product verkocht o.i.d. is, en klik op "Bevestig" zodat de mods weten wanneer er een slotje op kan, of het verwijderd kan worden.
   #
 3. Shop Corner regels

  1. Forumregels
   De regels voor het aanbieden/promoten:

   - Betreft een actie of korting voor forum leden / een betaalde dienst door een forum lid voor een forum lid
   - Geen advertentie van een willekeurig product
   - Promotie met naam en locatie
   - Richtprijs (in geval van leden diensten geen richtprijs maar per PB)
   - Beschrijving
   - Zet er foto's bij

   Na plaatsen bericht moet een moderator goedkeuring geven.

   Willekeurige reclame advertenties, links naar piramide spelen of andere promotie materiaal met als doel om hier eenzijdig profijt uit te kunnen halen zijn niet toegestaan en zullen zonder aankondiging worden VERWIJDERD.

   Indien je niet aan bovenstaande regels voldoet, wordt de inhoud van de advertentie verwijderd/afgewezen en het topic gesloten.
   #