volvo40forum.nl - Registratie

Door het bezoeken van “volvo40forum.nl” (hierna genoemd “wij”, “ons”, “onze”, “volvo40forum.nl”, “https://volvo40forum.nl/forum”), ga je automatisch akkoord met de voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, bezoek of gebruik “volvo40forum.nl” dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen ons best doen om je hiervan tijdig op de hoogte te brengen, het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. Ga je niet akkoord met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van “volvo40forum.nl”. Blijf je gebruik maken van “volvo40forum.nl”, dan ga je automatisch akkoord met de wijzigingen en of toevoegingen.

Dit forum draait op phpBB. phpBB is een bulletinboardoplossing die is uitgebracht onder de “GNU General Public License v2” (hierna “GPL”) en kan gedownload worden via www.phpbb.com en via de Nederlandstalige website www.phpbb.nl. De phpBB-software maakt internetgebaseerde discussies mogelijk. phpBB Limited is niet verantwoordelijk voor wat wordt toegestaan of juist geweigerd als toelaatbare inhoud en/of gedrag. Meer informatie over phpBB kun je vinden op https://www.phpbb.com/ of de Nederlandstalige website www.phpbb.nl.

Je verklaart geen berichten te plaatsen die kwetsend, obsceen, vulgair, lasterlijk, haatdragend, dreigend, seksueel georiënteerd of enig ander materiaal bevat die de wetten van je eigen land, het land waar “volvo40forum.nl” is gehost of internationale wetgeving kunnen schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat je met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan je provider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. Je gaat er mee akkoord dat “volvo40forum.nl” het recht heeft om ieder onderwerp te verwijderen, te wijzigen, te sluiten of te verplaatsen wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker ga je ermee akkoord, dat de informatie die je bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zónder je toestemming, kan “volvo40forum.nl” nóch phpBB verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.


GDPR

Om te voldoen aan de EU GDPR (2018) moet u op de hoogte worden gehouden van het volgende.

Naast het bovenstaande volvo40forum.nl zal ook alle IP-adressen opslaan waarmee je kunt posten. Afhankelijk van uw voorkeuren kan volvo40forum.nl u e-mails sturen naar het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u zich registreerde of dat u later bent gewijzigd, maar u kunt deze voorkeuren op elk gewenst moment wijzigen vanuit uw gebruikerspaneel (UCP) als u wilt stoppen ontvangst ervan.

De persoonlijke gegevens die u ons hebt gegeven toen u zich aanmeldde, worden uitsluitend gebruikt voor de doeleinden van volvo40forum.nl board-functionaliteit. Ze zullen niet voor iets anders worden gebruikt en zullen ook niet worden doorgegeven aan een derde partij zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

De enige andere informatie over u is die welke u besluit te plaatsen in de fora, waarna deze als "openbaar beschikbaar" wordt beschouwd, omdat deze door zoekmachines en online archiefsites is geïndexeerd.

Door te klikken op de knop "Ik ga akkoord met deze voorwaarden" wordt uw acceptatie van deze voorwaarden vastgelegd.

Je gaat akkoord met de regels die zijn samengesteld door de beheerders van dit forum.: Bekijk de Regels van dit Forum