Lees dit voor je post: Algemene Gedragsregels (AGR)

Lees eerst de informatie bij elk subrubriek door op het woord 'Techniek' hierboven te klikken.
Plaats tevens je auto/motor gegevens in het eerste bericht.
Gesloten
Gebruikersavatar
MarcO
Beheerder
Beheerder
Berichten: 9474
Lid geworden op: vr 05 jun 2009, 23:45
Model: V40
Type: T4
Bouwjaar: 2001
Roepnaam: Marco
Locatie: Eanske
Contacteer:

Lees dit voor je post: Algemene Gedragsregels (AGR)

Bericht door MarcO » do 21 nov 2013, 12:21

Dit zijn de Algemene Gedragsregels, oftewel AGR.
Deze regels zijn door alle mods tezamen opgesteld, en staan niet open voor discussie.
 • * Netjes voorstellen in het subforum "Wie is Wie" is VERPLICHT.
  * Voor je een nieuw topic aanmaakt, kijk eerst op het forum of er al een topic voor is, gebruik eventueel de zoekfunctie.
  * Voor het uploaden van foto's gebruik je bij voorkeur Imgur of Postimage.
  * Foto's dienen verkleind te worden tot een resolutie van maximaal 800x600, dit om laadtijd te verkorten. Voor het uploaden en instellen van max resolutie is de volgende how-to beschikbaar:Foto's uploaden naar forum..
  * Het forum is een familieveilig forum. Dat wil zeggen dat een uitdagend fotootje soms kan, maar bloot absoluut niet. Waar de grens precies ligt wordt door mods beoordeeld.
  * Wanneer er iets in een post staat wat je aanstootgevend vind, of als jouw kenteken bekend gemaakt wordt en je wilt dit niet, gebruik dan de meld knop, en geef een uitleg in het daar voor bestemde veld.
  * Reclame advertenties die niet in de juiste rubriek geplaatst zijn of links naar piramide spelen of andere promotie materiaal met als doel om hier eenzijdig profijt uit te kunnen halen zijn niet toegestaan en zullen zonder aankondiging worden VERWIJDERD.
  * Het openlijk kopiëren van software is illegaal, alsmede het aanbod om deze gekopieerde software te versturen, wordt niet op prijs gesteld en zal zonder notificatie worden VERWIJDERD.
  * Voor het verkopen van spullen gelden speciale Verkoopregels.
  * Iedereen dient iedereen met respect te behandelen als gelijken, persoonlijke onenigheid wordt altijd via PM gedaan, en kan eventueel gemeld worden bij mods/admins.
  * Schelden, en opzettelijk irriteren resulteert in een waarschuwing.
  * Wij hanteren het three-strikes-and-your-out principe. Derde waarschuwing levert een permanente ban op, eerdere waarschuwingen kunnen eventueel een tijdelijke ban opleveren.
  * Wij stellen het zeer op prijs, en verwachten het zelfs, dat de leden de AGR kennen en nastreven. Mochten leden dit niet doen, dan zullen moderators daar actie op ondernemen. Wij vragen de leden om zelf niet andere leden op het niet naleven van de AGR aan te spreken. Mocht je iets zien dat volgens jou niet mag/kan volgens de AGR, stuur dan een pm naar een moderator of gebruik de meld knop.
  * Mods proberen bij berichtverwijdering dit aan te geven, maar zullen soms zonder notificatie berichten verwijderen, bijv. bij reposts of het opschonen van off-topic praat.
  * Admins kunnen, waar zij dit nodig achten, beslissingen nemen die eventueel niet stroken met de AGR.
  * Mods en admins hebben uiteindelijk altijd het laatste woord bij onenigheid. (tenzij er een persoonlijk conflict is met een moderator/admin, dan worden deze als leden behandeld en zullen andere mods/admins hier over beoordelen)
  * Bij onenigheid met moderators/admins of tussen leden onderling, wordt dit via PM afgehandeld en niet openlijk op het forum. Wanneer leden en/of mods/admins er onderling niet uitkomen, zullen de mods/admins (wanneer er een mod/admin bij het conflict betrokken is, zie regel 1 hierboven) wordt dit bij de mods/admins gemeld, en zullen zij hier over gaan beoordelen en eventueel bemiddelen; en indien nodig daarbij de gevolgen uitvoeren.
Laatst gewijzigd door Arie op wo 02 aug 2017, 22:08, 6 keer totaal gewijzigd.
Reden: Foto upload services gewijzigd


Laatst omhoog gehaald door MarcO op do 21 nov 2013, 12:21.

Gesloten